
CERTIFICATE OF AMENDMENT
OF ASSOCIATION BYLAWS

MARINA HILLS PLANNED COMMUNITY ASSOCIATION

Thomas Parsekian and Mary Ann Malamut certify that:

1. They are the President and Secretary, respectively, of
Marina Hills Planned Community Association, a California
nonprofit mutual benefit corporation.

2. Article III shall be amended to change the title to read
as follows:

"DELEGATE ELECTION AND DELEGATE MEETINGS"

3. The Association Bylaws are amended to add the following
new Article IIIA.

"ARTICLE IIIA

MEETINGS OF MEMBERS AND VOTING

Section 3A.01. Place of Meetings of Members: Meetings of the
Members shall be held on the Property, or such other suitable place
as proximate thereto as practicable, in Orange County, convenient
to the Owners, as may be designated by the Board of Directors.

Section 3A.Q2. Annual Meetings of Members: The First Annual
Meeting of Members will be held on or about August 27, 1997.
Thereafter, the Annual Meetings of the Members shall be held on or
about the anniversary date of the First Annual Meeting. At each
Annual Meeting there shall be elected, by ballot of the Members, a
Board of Directors of the Association, in accordance with the
requirements of Article IV of these Bylaws. The Members may also
transact such other business of the Association as may properly
come before them. Each first Mortgagee of a Condominium in the
Project may designate a representative to attend all Annual
Meetings of the Members.

Section 3A.03. Special Meetings of Members: It shall be the
duty of the Board to call a Special Meeting of the Members, as
directed by resolution of a majority of a quorum of the Board of
Directors, or upon receipt by the Secretary of a petition signed by
Members representing at least five percent (5%) of the total voting
power of the Association. The notice of any Special Meeting shall
be given within twenty (20) days after adoption of such resolution
or receipt of such petition and shall state the time and place of
such meeting and the purpose thereof. The Special Meeting shall be
held not less than thirty five (35) days nor more than ninety (90)
days after adoption of such resolution or receipt of such petition.
No business shall be transacted at a Special Meeting except as
stated in the notice. Each first Mortgagee of a Condominium in the
Project may designate a representative to attend all Special
Meetings of the Members.
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Section 3A.04. Notice of Meetings to Members: It shall be the
duty of the Secretary to send a notice of each Annual or Special
Meeting by first-class mail, at least ten (10) but not more than
ninety (90) days prior to such meeting, stating the purpose
thereof, as well as the day, hour and place where it is to be held,
to each Member of record, and to each first Mortgagee of a
Condominium, which Mortgagee has filed a written request for notice
with the Secretary. The notice may set forth time limits for
speakers and nominating procedures for the meeting. The notice of
any meeting at which Directors are to be elected shall include the
names of all those who are nominees at the time the notice is given
to the Members. The mailing of a notice, postage prepaid, in the
manner provided in this Section, shall be considered notice served,
forty eight (4 8) hours after said notice has been deposited in a
regular depository of the United States mail. Such notice shall be
posted in a conspicuous place on the Common Property, and such
notice shall be deemed served upon a Member upon posting if no
address for such Member has been then furnished the Secretary. The
Board of Directors may fix a date in the future as a record date
for the, determination of the Members entitled to notice of any
meeting of Members. The record date so fixed shall be not less
than ten (10) nor more than sixty (60) days prior to the date of
the meeting. Only Members who on the record date for notice of the
meeting are entitled to vote thereat, shall be entitled to notice
of the meeting, notwithstanding any transfer of or issuance of
Membership certificates on the books of the Association after the
record date.

Section 3A.05. Quorum: The presence at the meeting of Members
or proxies or any combination thereof entitled to cast a majority
of the voting power of the Association shall constitute a quorum
for any action except as otherwise provided in the Association's
Management Documents. The Members present at a duly called or held
meeting at which a quorum is present may continue to transact
business until adjournment, notwithstanding the withdrawal of
enough Members to leave less than a quorum, if any action not taken
(other than adjournment) is approved by at least a majority of the
voting power required to constitute a quorum.

Section 3A.06. Adjourned Meetings: If any meeting of Members
can not be organized because a quorum is not present, a majority of
the Members who are present, either in person or by proxy, may
adjourn the meeting to a time not less than five (5) days nor more
than forty-five (45) days from the time the original meeting was
called, at which meeting the quorum requirement shall be the
presence in person or by proxy of the Members holding at least
twenty five percent (25%) of the voting power of the Association.
Such an adjourned meeting may be held without notice thereof as
provided in this Article IIIA, provided that notice is given by
announcement at the meeting at which such adjournment is taken.
If, however, such an adjourned meeting is actually attended, in
person or by proxy, by Members having less than one third (l/3rd)
of the voting power of the Association, notwithstanding the
presence of a quorum, no matter may be voted upon except such
matters notice of the general nature of which was given pursuant to
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Section 3A.04 hereof.

Section 3A.07. Order of Business: The order of business at
all meetings of the Members shall be as follows: (a) roll call to
determine the voting power represented at the meeting; (b) proof of
notice of meeting or waiver of notice; (c) reading of Minutes of
preceding meeting; (d) reports of officers; (e) reports of
Committees; (f) election of Inspector of Elections at Annual
Meetings or Special Meetings held for such purpose; (g) election of
Directors at Annual Meetings or Special Meetings held for such
purpose; (h) unfinished business; and (i) new business.

Section 3A.08. Action Without A Meeting: Any action, which
may be taken at a meeting of the Members (except for the election
of Directors) may be taken without a meeting by written ballot of
the Members. Ballots shall be solicited in the same manner as
provided in Section 3A.04 for the giving of notice of meetings of
Members. Such solicitations shall specify (a) the number of
responses needed to meet the quorum requirements, (b) the
percentage of approvals necessary to approve the action, and (c)
the time by which ballots must be received in order to be counted.
The form of written ballot shall afford an opportunity to specify
a choice between approval and disapproval of each matter and shall
provide that, where the Members specifies a choice, the vote shall
be cast in accordance therewith. Receipt within the time period
specified in the solicitation of a number of ballots which equals
or exceeds the quorum which would be required if the action were
taken at a meeting and a number of approvals which equals or
exceeds the number of votes which would be required for approval if
the action were taken at a meeting at which the total number of
votes cast was the same as the total number of ballots cast shall
constitute approval by written ballot.

Section 3A.09. Proxy: (a) Every Member entitled to vote or
execute consent shall have the right to do so either in person, or
by an agent or agents authorized by a written proxy executed by
such Member or his duly authorized agent and filed with the
Secretary of the Association; provided that no such proxy shall be
valid after the expiration of eleven (11) months from the date of
its execution unless otherwise provided in the proxy, except that
a maximum term of any proxy shall be three (3) years from the date
of execution. All proxies must satisfy the requirements of Section
7613 of the California Corporations Code. (b) Any revocable proxy
concerning certain matters which require a vote of the Members is
not valid as to such matters unless it sets forth the general
nature of the matter to be voted on. These certain matters are the
election and filling of any Board vacancy, and/or other matter
which may be specifically set forth in these Bylaws.

Section 3A.1Q. Consent of Absentees: The transactions of any
meeting of Members, either Annual or Special, however called and
noticed, shall be as valid as though had at a meeting duly held
after regular call and notice, if a quorum be present either in
person or by proxy, and if, either before or after the meeting,
each of the Members not present in person or by proxy, signs a
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written waiver of notice, or a consent to the holding of such
meeting, or an approval of the Minutes thereof. All such waivers,
consents or approvals shall be filed with the corporate records or
made a part of the Minutes of the meeting.

Section 3A.11. Minutes, Presumption of Notice: Minutes or a
similar record of the proceedings of meetings of Members, when
signed by the President or Secretary, shall be presumed truthfully
to evidence the matters set forth therein. A recitation in the
Minutes of any such meeting that notice of the meeting was properly
given shall be prima facie evidence that such notice was given."

4. Amend Bylaw Article IV, ELECTION OF BOARD OF DIRECTORS,
as follows:

a. The fourth sentence of Section 4.2 is amended to read as
follows:

"The Nominating Committee shall be appointed by the Board
of, Directors ninety (90) days prior to each Annual
Meeting of the Members, to serve until the close of such
Annual Meeting."

b. . Section 4.3 is amended to read as follows:

"Election: Term of Office: At the Annual Meeting, the
Members shall elect Directors for a term of two (2) years
to succeed those Directors whose terms have expired. If
any Annual Meeting is not held, or the Directors are not
elected thereat, the Directors may be elected at any
Special Meeting of Members held for that purpose. All
Directors shall hold office until their successor has
been elected, or until his death, resignation, removal or
judicial adjudication of mental incompetence. The term
of office of each Director elected to fill a vacancy
created by the resignation, death or removal of his
predecessor shall be the balance of the unserved term of
his predecessor. Cumulative voting shall be used in the
election of Directors for any election in which more than
two (2) Directors are to be selected, subject only to the
procedural requirements to cumulative voting in the
following sentence. A Member may cumulate his votes for
any candidate for the Board if the candidate's name has
been placed in nomination prior to the voting, and if
such Member, or any other Member, has given notice at the
meeting, prior to the voting of such Member's intention
to cumulate votes. If a Member cumulates his votes, such
Member may cast a number of votes equal to the Member's
share of the voting power as set forth in the
Declaration, multiplied by the number of Directors to be
elected."

c. Section 4.4 is modified to read as follows:

"Removal: The entire Board of Directors may be removed,
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with or without cause, by a majority vote of the Members.
Unless the entire Board is removed from office, as above,
an individual Director shall not be removed prior the
expiration of his term of office if the number of votes
cast against his removal would be sufficient to elect the
Director if voted cumulatively at an election at which
the same total number of votes were cast and the entire
Board of Directors authorized at the time of the most
recent election of the Director to be removed were then
being elected. In the event of the death, resignation,
removal or judicial adjudication of mental incompetence
of a Director, his successor shall be selected by a
majority of the remaining Members of the Board, and shall
serve for the unexpired term of his predecessor."

d. Section 4.5 is modified to read as follows:

"Vacancies: Vacancies in the Board may be filled by a
majority of the remaining Directors, though less than a
quorum, and each Director so elected shall hold office
for the unexpired term of his predecessor and until his
successor is elected at an Annual Meeting of Members, or
at a Special Meeting called for that purpose.

A vacancy or vacancies shall be deemed to exist in case
of the death or resignation of any Director, or if the
Members shall increase the authorized number of Directors
but shall fail at the meeting at which such increase is
authorized or at an adjournment thereof, to elect the
additional Directors so provided for, or in the case
Members fail at any time to elect the full number of
authorized Directors.

The Members may, at any time, elect Directors to fill any
vacancy not filled by the Directors, and may elect the
additional Directors at the meeting at which an amendment
of the Bylaws is voted, authorizing an increase in the
number of Directors.

If any Director tenders his resignation to the Board, the
Board shall have the power to elect a successor to take
office at such time as the resignation shall become
effective."

5. The foregoing amendments of the Bylaws have been duly
approved by the required vote of the voting power of the Master
Association and votes of the members of the Master Association
other than Declarant.
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We declare under penalty of perjury under the laws of the
State of California that the matters set forth in this Certificate
of Amendment are true and correct to our knowledge.
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